Wat is de Nucleus Methodiek?
Nucleus betekent Kern. Het is een directe gesprekstechniek waarbij je zo dicht mogelijk bij een grondoorzaak van je hulpvraag komt.

Die grondoorzaak is de herinnering aan een nare gebeurtenis.
Na de kern te hebben gevonden, wordt er een alternatief geboden. Na een geslaagde sessie heb je een veel beter gevoel over de oorspronkelijke situatie. De effectiviteit meten wij af naar het uitvoeren van je eerder geformuleerde wenselijke doelstellingen.

Zijn er speciale voorbereidingen nodig en moet ik rekening houden met verwerkingstijd?
In zijn puurste vorm is er geen diagnose, geen medisch onderzoek of medicatie nodig. De Intake is voldoende en Nucleus kan ook ad hoc (tafelsessie) toegepast worden; na bijvoorbeeld een ongeval, ramp of acute situatie. (zie hier) In de meeste gevallen heb je na afloop een prettig, wat loom ontspannen gevoel. Het is nadrukkelijk niet psychologisch en de verwerking vindt direct plaats.


Hoe vaak moet ik terug komen?

Heb je een traject afgesproken (gemiddeld 3-5 sessies), dan kan dat in elke frequentie. Elke sessie is een afgerond geheel. Je krijgt geen huiswerk mee en geen medicatie (eventueel adviezen voor geneeskruiden, voeding en levensstijl)
Soms komen na een lange tijd weer wat nieuwe problemen, blokkades op, die je oploopt of nog niet verwerkt hebt op de Nucleus manier.
Dan kun je gewoon een 'APK-tje' aanvragen, die in 1-2 keer verwerkt wordt.

 

Hoe zit het met de kosten?
Door een zorgverzekeraar wordt het standaard niet vergoed, al zijn er op aanvraag uitzonderingen. Ik probeer het traject zo kort en intensief mogelijk te houden en hou rekening met je omstandigheden. Daarom stuur ik digitaal de intake, wat kosten en mij tijd bespaart. Soms worden consulten door anderen cadeau gedaan, of via de werkgever. Er zijn ook combi-sessies voor echtparen of kinderen mogelijk wat sneller werkt en kosten bespaart. Daarom varieert het standaard tarief van 90,- tot -120,- incl. per particulier consult.

 

Heb je nog meer vragen?

Misschien heb je nog veel meer vragen, Kijk op deze link naar de samenvatting op het Nucleus Portaal:http://www.nucleuscollege.nl/samenvatting/ 

Of kies onder deze link meer achtergrondinformatie.

 

We hebben resultaten met diverse lichamelijke klachten en ziekten. Ze beginnen echter in de meeste gevallen met eerdere gebeurtenissen.
Geen vervanging voor acute medische zorg

 

 

 

 

 

 

 

 

Online traumaverwerking

   kan snel en grondig!

 

 

 

 

Hoe loop je een trauma op? Dat kan op allerlei manieren en dusdanig, dat je er vaak jaren last van hebt Toch hoeft dat laatste niet.

Kijk op www.trauma-online.jouwweb.nl

We hebben specialisten op divers gebied

 

*gedragsstoornis

* angsten, 

 * fobieën

* depressies

*dwangneurosen

* PTSS

                                         * agressie  etc.

We benaderen op onze unieke directe, niet-psychologische of chemische manier emotionele klachten in kortdurende trajecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse gebeurtenissen leiden tot trauma zoals rampen, geweld, ongevallen en medische ingrepen. Verwerking gaat met Nucleus zeer snel, grondig en duurzaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel relatieproblemen liggen verscholen in het onderbewuste, vaak onbereikbaar voor veel relatiedeskundigen. De kern daar bewerken, werkt inzichtgevend en vooral ingrijpend anders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zowel de prenatale zorg voor de geboorte als de geboorte zelf is van levenslange invloed op zowel kind als ouders. Zie voor hier site

www.ehbb-online.jouwweb.nl 

 

 

Inzicht in jezelf wordt uniek en verbaas je over de herkomst van je drive, voor- en afkeuren, je keuzes op allerlei gebied. Vindt en zonodig, verander jouw 'story of your life' en bereik je levensdoelen.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb